top of page

X2Recycle

X2Recycle

Det hele startet med at vi ville tenke annerledes når det kom til merch. Siden festivalen startet opp, og helt frem til 2018 bestilte vi inn alt merch fra trykkeri. Da kom tanken, hvordan kan vi tenke mer miljøvennlig og kan vi produsere vår egen merch? Gjenbruksmerch ble svaret, merch av fet gjenbruk eller som redesign av restegarn, håndklær, dynetrekk og gardiner.

R6__9681.jpg

Første året var det to stykker som startet det hele, ett slags prøve prosjekt. Nå har vi blitt en god gjeng i X2 recycle som kaller oss sygjengen. Vi er en gjeng med frivillige som møtes ukentlig, kanskje aller mest fordi det er så hyggelig. Sying, hekling, kaffi og sygjengen er en uslåelig kombo. På veien fra to til sygjengen har X2 recycle utviklet seg til det vi er i dag. Stolt er vi festivalens grønne profil, som i tillegg til produksjon av merch også arrangerer reprasjonskvelder og andre arrangementer.

Konseptet vårt er gjenbruksmerch. Mye av dette skaffer vi selv gjennom skattejakt land og strand på ulike bruktbutikker. Men vi er også avhengige av donasjon fra dere der ute! Vi kommer gjerne og henter eller betaler frakt.

Følg oss og ta kontakt med oss gjennom vår instragram @x2recycle!

bottom of page