top of page

to. 11. apr.

|

Volda

Kveldsprogram

X2 er en miniatyrfestival som strekker seg over tre dager, spekket med spektakulær natur, konkurranser og konserter. Fjellet skal bli vår lekeplass, og Volda / Ørsta blir vår sosiale arena.

Kveldsprogram
Kveldsprogram

Time & Location

11. apr. 2024, 09:00 – 14. apr. 2024, 18:00

Volda, Volda, Noreg

About the event

Å delta på X2 Festival er perfekt for de som liker ideen om å kombinere freeriding og klatring på topper, med en fantastisk sosial scene. På Sunnmøre er den alpine skikulturen en grunnleggende del av vår identitet. For mer enn tusen år siden dyrket våre forfedre en tro med nære bånd til selve toppene vi fortsatt bestiger i dag. Vi ønsker å beskytte det urørte Norge i år og generasjoner som kommer. Og hvilken bedre måte å bevare vår storslåtte natur og kulturarv, enn å vise mennesker over hele verden og la dem ta del i denne episke begivenheten. Vår alpine natur er en arena for rekreasjon og meditasjon samt ekstreme opplevelser.

X2-festivalen ble satt i gang av studenter ved Høgskolen i Volda for rundt 15 år siden, og har siden den gang hatt en jevn økning i antall deltakere hvert år. Etter hvert som tiden har gått, er vi ikke bare godt kjent i hele regionen, men på nasjonal skala. Nasjonale medier har fattet mer interesse for arrangementet samt deltakere fra hele Europa.

Schedule


  • 1 time

    Natur og ungdom

    Klubbscene

  • 45 minutt

    Kristin Harila

    Klubbscene
22 more items available

Share this event

bottom of page