top of page

Glad for å kunne fortsette samarbeidet med X2 Festivalen: – Dere setter Sunnmøre på kartet

Updated: Apr 17, 2023


NY AVTALE: Kommunikasjonsansvarlig for X2 Oda Marie Lamo (til venstre), kunderådgiver i Sparebank 1 Søre Sunnmøre Silje Mari Søvik, festivalsjef Mathias Vasbotn Remmereit, banksjef i Sparebank 1 Søre Sunnmøre Arne Lothe og medieprod.ansvarlig for X2 Fredrik Hovdevik. Foto: Maïlee Michalon

Sparebank 1 Søre Sunnmøre har vært med på reisen siden den spede begynnelse. Nå er ny samarbeidsavtale signert for tre nye år, og X2 Festivalen går en lys fremtid i møte.


– Dere lager så mye bra liv i bygda og setter Volda og Sunnmøre på kartet, sier Arne Lothe.


Han er banksjef hos Sparebank 1 Søre Sunnmøre, og er glad for å kunne fortsette samarbeidet med Norges største festival for ekstremsport på vintertid.


– Det er kjekt å se at det kommer så mange å besøker festivalen, og ikke minst svært imponerende å se det arbeidet de frivillige legger ned. Det er flott å kunne være med å støtte dette, fortsetter Lothe.



SIGNERER: Festivalsjefen Mathias Vasbotn Remmereit ser banksjef Arne Lothe skrive under på samarbeidsavtalen. Foto: Maïlee Michalon

Sparebank 1 Søre Sunnmøre har vært med på reisen siden den spede begynnelse. Nå er ny samarbeidsavtale signert for tre nye år, og X2 Festivalen går en lys fremtid i møte.


– Vi er veldig stolte over å kunne fornye avtalen med generalsponsoren vår, og det at vi i år øker avtalen gjør at vi kan fortsette å utvikle festivalen selv om man merker at det er økte kostnader, sier festivalsjef Mathias Vasbotn Remmereit.


Rekordsalg

– Vi har aldri forhåndssolgt så mye som det vi har gjort i år. Det viser at folk planlegger å komme, sier Remmereit.


Etter fjorårets suksess legges festivalområdet igjen til Sparebank1-hallen i Volda. Der blir det konserter og foredrag gjennom hele helgen fra 20. april til 23. april.



MAGISK STEMNING: Når Sparebank1-hallen blir gjort om til konsertscene og festivalområde blir det magisk stemning i Volda. Foto: Mads Mehus


– Tenk at vi kan ha en festival som tiltrekker seg så store band og artister hit til Sunnmøre. Samtidig som det er veldig stas å få med seg de ulike ekstremsportene, sier Lothe.

Det er ingen tvil om at både banksjefen i Sparebank 1 Søre Sunnmøre og festivalsjefen for X2 gleder seg stort til festival nå som en ny avtale er i boks.

– Nå er det ikke mange månedene til, og alt ligger til rette for nok en fantastisk festival med god støtte fra en fantastisk sponsor, forteller en glad Remmereit.


120 views0 comments

Comments


bottom of page