top of page
TORSDAG
23:15
KLUBBSCENE

Det er med en stor glede vi kan meddele at Tyr kommer til X2 Festivalen 2024!

 

Det siste året har Tyr  markert seg som en av de mest spennende artistene på den norske musikkscenen. Han debuterte sommeren 2022 med låten «21», og bygget videre med mixtapen «Tyrtape» samme høst, som på kort tid befestet seg blant de beste norske Hip-Hop prosjektene gjennom tidene.

 

Den unge rapperen har blitt en meget ettertraktet liveartist, og beviser sine liveferdigheter og unike «stage presence» hver gang han inntar scenen. Han har tidligere gått under navnet Wonder The Boy, der han har skrevet og fremført låter helt siden han var 15 år. Han har spilt konserter i alle mulige settinger og har som kun 22 år, en erfaring og kompetanse som få, om ingen, i hans segment kan matche.

 

Dette er en artist som vet hva han holder på med og som endelig har fått plattformen til å presentere sin kunst i riktige omgivelser. Tyr er en entertainer med selvtillit, en uredd stemningsskaper og spektakulær vokalist med hypnotiserende tiltrekningskraft.

 

I januar 2023 solgte han raskt ut sin egen headliner-konsert på Parkteateret, og beviste at han er en artist som på egenhånd tiltrekker et stort publikum. Etter gjennombruddet har Tyr høstet mye god kritikk fra ulike kanter. Vinteren 2023 ble han Spellemannsnominert i kategorien «Årets HipHop» for sin debutmixtape «TyrTape», som også fikk terningkast 6 og tittelen «årets rapalbum» av Aftenposten.

Vi gleder oss heilt enormt til Tyr entrer scena på X2 Festivalen 2024

bottom of page